1864 Spy - The Battle of Als
Escape room 12+

1864 Spy - The Battle of Als

2 - 5 mennesker60 minutterGennemsnitlig
Officerer, menige og krigsreportere udveksler historier fra krigen i Kromutter Clausens krostue. Rygter flyver om et preussisk overraskelsesangreb på Als - det er din opgave at finde ud af hvor og hvornår!
NybegyndereMed børneneNybegyndereNybegyndere

Gennemsnitlig
Ikke skræmmende
Uden skuespillereSkuespillere
DanskSpillets sprog
Om escape room

27. juni 1864: Det er fra de overfyldte krostuer og beværtninger at officerer, menige og krigsreportere bliver forsynet med aktuelle nyheder fra krigen. Således også i Kromutter Clausens krostue på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor såvel preussere som allierede drikker øl og grog, og udveksler historier fra krigen. Danskerne har tabt slaget ved Dybbøl tilbage i april, fredsforhandlingerne i London er netop brudt sammen, og våbenhvilen ophørt. I krostuen går rygter om et preussisk overraskelsesangreb på Als, men hvor og hvornår? Kroens sidste gæster har netop forladt krostuen for i aften, og det er nu jeres opgave at sætte jer i Kromutter Clausens sted, og indsamle, afkode og videregive aftenens informationer til det danske hovedkvarter…

Atmosfære-
Renhed-
Dynamik-
Hjernevridere-
Holdarbejde-
Handling-

Ejeren af denne quest har endnu ikke bekræftet sine oplysninger i virkeligheden.

Hvis du er ejer af denne virkelighedskvæst, bekræft dine oplysninger, så kunderne kan se din kontaktinformation for at book.

Lokation

Betalt parkering
Wifi
Garderobe

Anmeldelser

Ingen anmeldelser

Andre escape rooms på denne placering

RubiLee's Academy of Magic

Lignende quests i virkeligheden